Aanmeldprocedure scholen in sector West

Voor aanmelding bij één van onze scholen in de sector West (Katwijk, Lisse, Hillegom, Hoofddorp, Nieuw Vennep en Uithoorn) is het nodig dat u uw zoon of dochter éérst registreert via de website van de Aloysius Stichting: www.aloysiusstichting.nl/registreren.

 

U geeft uw voorkeur aan voor één van onze scholen. Na de registratie ontvangt u via e-mail een bevestiging met meer informatie.

 

Let op: deze registratie is geen aanmelding op een van onze scholen. Wij nemen eerst contact met u op en gaan graag samen in gesprek over de beste plek voor uw zoon of dochter. Inschrijven doet u - na registratie - uiteindelijk bij de school van uw keuze. De inschrijving is pas definitief wanneer alle benodigde documenten zijn ontvangen.

 

Toelaatbaarheidsverklaring

Heeft u nog geen toelaatbaarheidsverklaring tot het speciaal (basis) onderwijs (TLV), dan dient u deze eerst aan te vragen bij het samenwerkingsverband van uw woonplaats. Uw huidige school kan u hier meer informatie over geven. Uiteraard kunt u ook, geheel vrijblijvend, op de school van uw keuze informatie inwinnen.

 


Het Kompas

Anne Franklaan 20

2135 HA Hoofddorp

Nederland

Tel.: 023 - 562 92 75

E-mail: sbohetkompas@aloysiusstichting.nl