Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Aanmeldprocedure scholen in sector West

Voor aanmelding bij één van onze scholen in de sector West (Katwijk, Lisse, Hillegom, Hoofddorp, Nieuw Vennep en Uithoorn) is het nodig dat u uw zoon of dochter éérst registreert via de website van de Aloysius Stichting: www.aloysiusstichting.nl/registreren.

 

U geeft uw voorkeur aan voor één van onze scholen. Na de registratie ontvangt u via e-mail een bevestiging met meer informatie.

 

Let op: deze registratie is geen aanmelding op een van onze scholen. Wij nemen eerst contact met u op en gaan graag samen in gesprek over de beste plek voor uw zoon of dochter. Inschrijven doet u - na registratie - uiteindelijk bij de school van uw keuze. De inschrijving is pas definitief wanneer alle benodigde documenten zijn ontvangen.

 

Toelaatbaarheidsverklaring

Heeft u nog geen toelaatbaarheidsverklaring tot het speciaal (basis) onderwijs (TLV), dan dient u deze eerst aan te vragen bij het samenwerkingsverband van uw woonplaats. Uw huidige school kan u hier meer informatie over geven. Uiteraard kunt u ook, geheel vrijblijvend, op de school van uw keuze informatie inwinnen.

 


Het Kompas

Anne Franklaan 20

2135 HA Hoofddorp

Nederland

Tel.: 023 - 562 92 75

E-mail: sbohetkompas@aloysiusstichting.nl